Головна ялинка у Кропивницькому запалить свої вогні 19 грудня

Середа, 5 грудня 2018 20:59

У Кропивницькому підготовка до новорічних свят триває повним ходом. Це відзначила начальник відділу культури і туризму міської ради Анна Назарець.

За інформацією Анни Назарець, головну ялинку обласного центру планується встановити на площі Героїв Майдану до 14 грудня, а її відкриття відбудеться 19 грудня, у день Святого Миколая.

- Святкування розпочнеться на площі перед міською радою, тут проходитиме вже традиційна акція “Прикрась ялинку з Миколаєм”: учні всіх кропивницьких шкіл прикрашатимуть ялинки, що ростуть біля міської ради, власноруч виготовленими яскравими іграшками та гірляндами, - поінформувала Анна Назарець. - А на площі Героїв Майдану буде працювати резиденція Святого Миколая. Усі дітки, які підготують та розкажуть йому віршик, отримають солодкі подарунки.

Святкові заходи біля міської ради розпочнуться близько 16.30. Тут малечу з початком зимових свят вітатиме керівництво міста, дітям пільгових категорій вручатимуть подарунки та презентують нові автомобілі соціального таксі у Кропивницькому .

А на Площі Героїв Майдану святкування розпочнеться о 17.00. Гостем свята цього вечора буде популярний гурт київських бандуристів “Шпилясті кобзарі”.

Усі новини