Футбольний турнір пам’яті Героя АТО Юрія Олефіренка стане традиційним у Кропивницькому

Четвер, 16 січня 2020 09:56

Протягом двох днів, 14 і 15 січня, на базі КДЮСШ № 2 у Кропивницькому тривав міський турнір з футболу серед юнаків, присвячений пам’яті Героя АТО, капітана І рангу, кавалера Ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня Юрія Олефіренка.

У змаганнях взяли участь шість команд. Після першого дня турніру визначилися три кращі колективи, які і розіграли між собою нагороди.

За підсумками футбольних баталій, бронзовими призерами стали гравці команди «Зірка». Тренує спортсменів Олексій Ярюхін. Срібні медалі завоювали юні футболісти з команди «Зірочка» під орудою Олександра Гайсьонка. А перемогу у турнірі вибороли вихованці Віктора Дегтяра із команди КДЮСШ № 2.

Під час урочистого нагородження учасників змагань юних спортсменів привітали заступник міського голови Наталія Дзюба, дружина Юрія Олефіренка - Олена та доньки Героя Ольга й Олеся.

Рідні Героя АТО подякували організаторам і учасникам змагань за проведення турніру на високому рівні. У свою чергу представники міської ради зазначили, що турнір пам’яті Юрія Олефіренка планують зробити традиційним і проводити щороку в січні.

Призерів змагань нагородили перехідним кубком і дипломами управління молоді та спорту міської ради. Усіх учасників змагань пригостили солодкими подарунками від сім’ї Юрія Олефіренка.

Усі новини