Фортечний район у Кропивницькому відзначив 45-річчя від свого утворення

Субота, 22 грудня 2018 14:14

У п’ятницю,  21 грудня, у міській раді  Кропивницького відбулися урочистості та  святковий концерт з нагоди 45 – ї річниці створення Фортечного району.

Мешканців Фортечного району, депутатів районної в місті ради та працівників виконавчих органів ради привітав міський голова міста Кропивницького Андрій Райкович.

-  Мені приємно вітати вас із 45-тирічним ювілеєм! Район бере активну участь у всіх питаннях, якими живе місто. На його території зосереджена левина частка промислової і соціально-культурної інфраструктури міста: школи, лікарні, потужні промислові підприємства,  а головне – тут живуть працелюбні люди. Я бажаю району процвітання, разом ми зробимо місто квітучим, розвиненим та комфортним для його містян, - відзначив у своєму вітальному слові Андрій Райкович.

Цього дня міський голова виконав почесну місію та вручив цінні подарунки від міської ради та її виконавчого комітету  визначним діячам району.

Іменні наручні годинники отримали Микола  Сухомлин - перший голова виконкому районної ради та Галина  Пережило  - керуючий справами виконавчого комітету районної у місті ради до 2011 року.

Голова Фортечної районної у. Кропивницькому ради Олександр Кришко вручив нагороди колишнім працівникам виконавчих органів районної у місті ради та побажав їм сил, натхнення, щастя та здоров`я.

А святковий настрій у залі створили вихованці  Центру дитячої та юнацької творчості «Центр – Юність» Новенської селищної ради. Їхні концертні номери супроводжувалися гучними оплесками.

Усі новини