Фестиваль сімейної творчості «Єдина родина» відбувся у Кропивницькому

П'ятниця, 14 грудня 2018 16:07

У четвер, 13 грудня, у Кропивницькому  в дитячо-юнацькому клубі «Ровесник» комунального закладу «Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання» міської ради відбувся фестиваль сімейної творчості «Єдина родина» за участю багатодітних сімей.

Усі свої різноманітні творчі таланти продемонстрували учасники фестивалю, організованого управлінням молоді та спорту міської ради Кропивницького.

Так, мама Галина і донки Віра та Валентина із родини Хмар танцювали,  дівчата Марія, Катерина і Ольга Гусєви виконали музичні твори на скрипках та флейті а Вікторія Філімоненко заспівала українських пісень.

Гості свята  мали можливість переглянути виставку в’язаних ляльок та іграшок від сімей Непик та Хмар. Закінчився фестиваль веселими конкурсами та майстер-класом з хореографії. А яскравим фіналом свята став солодкий стіл від організаторів у центрі якого стояв пахучий  свіжоспечений коровай.

- Спільна участь батьків з дітьми у творчому фестивалі яскраво демонструє єдність, згуртованість сім’ї,  - відзначила Марина Байрамова, головний спеціаліст управління молоді та спорту міської ради. – Крім того. це підтверджує, що ми сильна нація і в єдності наша сила.

- У кожній родині є свої сімейні традиції, спільні захоплення, творчі успіхи. І ми дуже раді сьогодні продемонструвати наші досягнення, - відзначила  Ніна Гуєва, мати п’яти дітей. - Маємо надію, що учасники і гості фестивалю  їх схвально сприйняли.

Усі новини