Депутати фракції “Наш край” міської ради Кропивницького командою відзвітували перед своїми виборцями

Субота, 22 грудня 2018 15:59

У п’ятницю, 21 грудня, відбувся спільний звіт депутатів фракції партії “Наш край” та секретаря міської ради Андрія Табалова. У такому форматі депутати звітують вперше.

Підтримати та послухати про здобутки і досягнення народних обранців завітав  на захід міський голова Кропивницького Андрій Райкович. На командному звіті “Нашого краю” також були присутні: начальник сектору дільничних офіцерів Кропивницького відділу поліції ГУНП в кіровоградській області Олег Петров, керівники виконавчих органів міської ради, голови депутатських фракцій, комунальних підприємств міста, голови квартальних комітетів та ОСББ, лідери громадських організацій  та небайдужі містяни.

Звітну сесію  розпочав Андрій Табалов з констатації продуктивності і старанності  депутатської фракції у 2018 році:  депутати «Нашого краю»  не пропустили жодного засідання, голосуючи за всі життєво важливі для міста питання. Очільник депутатського корпусу наголосив також на тісній командній роботі фракції  з міським головою.

- Депутати нашої фракції підтримали усі ключові для міста питання: відновлення комунального транспортного підприємства, капітальні ремонти наших медичних та освітніх закладів, матеріальну підтримку соціально незахищених верств населення, - відзначив секретар міської ради. - Хочу акцентувати увагу  і на зведенні першої житлової дев'ятиповерхівки за останні 20 років на вулиці Жадова, будівництво якої уже практично завершено і після Нового року багатоповерхівка буде введена в експлуатацію, і  на капітальному ремонті шляхопроводу по провулку Об'їзному вперше за 50 років, і, звичайно на реконструкції “Арки”, роботи на якій вже ідуть повним ходом. Місто будується, місто розвивається, і депутати нашої фракції беруть активну участь у цьому процесі.

Андрій Табалов підкреслив, що найбільшим досягненням його, як секретаря міської ради, є консолідація депутатського корпусу у сесійній залі. Підтвердженням цьому є факт  підтримки усіх важливих для міста питань в сесійній залі кількістю не менше 30 голосів “за”.  

- Ми, як п’ять пальців однієї руки - працюємо злагоджено, підтримуємо один одного. Усім відомий вислів “один у полі не воїн” - один депутат навряд чи зможе щось кардинально змінити, на щось вплинути. А разом, командою, з підтримкою громади  ми сила, яка вже сьогодні крок за кроком змінює життя містян на краще: робить його комфортнішим та безпечнішим, - наголосив секретар міської ради.

Андрій Табалов відзначив і те, що депутати фракції «Наш край» завжди на боці людей. Згадуючи минулий опалювальний сезон, який опинився під загрозою зриву через особисті амбіції  керівника ВАТ “Кіровоградгаз”, очільник депутатського корпусу підкреслив, що саме депутати фракції “Наш край” стали на захист тепла у квартирах містян і разом з громадськістю прийшли під стіни “Кіровоградгазу”, аби захистити інтереси громади. А депутат Олег Краснокутський ініціював звернення до керівника “Нафтогазу” Андрія Коболєва з вимогою звільнити керівника місцевого газорозподільчого підприємства. і весь депутатський корпус тоді підтримав його ініціативу.

- Ми завжди йдемо на зустріч громадським ініціативам. Ми не тільки слухаємо, але і чуємо, і знаємо всі ваші проблеми, бо вони і наші також. І ви знаєте про це, бо ми спілкуємось із вами постійно, - наголосив Андрій Табалов. - Наші громадські приймальні для вас завжди відкриті, а помічники завжди на зв’язку. Ми завжди намагаємось вирішувати важливі для громади питання якнайшвидше, шукаємо найоптимальніші шляхи подолання проблем.

Усі новини