Андрій Табалов: ефективний діалог «громада – поліція» є гарантією комфорту і безпеки у мікрорайонах Кропивницького

Понеділок, 26 листопада 2018 16:09

Співпраця поліції і громадськості у Кропивницькому виходить на якісно новий рівень. Минулого тижня відбулася вже друга зустріч представників патрульної поліції і дільничних інспекторів з головами квартальних комітетів мікрорайону Стара Балашівка. Контроль за виконанням доручення міського голови щодо організації ефективного діалогу між поліцією і громадою здійснює секретар міської ради Андрій Табалов.

- Такі зустрічі, і це підтвердив досвід їх проведення, є надзвичайно важливими, як для мешканців мікрорайонів, так і для нашої поліції, - відзначив Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 26 листопада.. – У такому випадку багато місцевих проблем можуть вирішитися дуже оперативно.

У той же час, до такого діалогу необхідно ретельно готуватися, переконаний секретар міської ради. На першій такій зустрічі, що відбулася на Кущівці, голови квартальних комітетів мали до представників поліції великий список питань і детально обговорили кожну проблему та шляхи її вирішення. Остання зустріч, на якій був присутній і депутат від місцевого виборчого округу, засвідчила, що люди не особливо готувалися до розмови і перелік тем вичерпався доволі швидко.

- Подібних зустрічей у нас запланована ще велика кількість у всіх мікрорайонах міста і важливо бути готовим до участі  в них, - звернувся до депутатів міської ради, голів квартальних комітетів і керуючих будинками Андрій Табалов. – Тоді вони дадуть максимальну ефективність.

За результатами ж розмови з громадою Старої Балашівки, секретар міської ради звертатиметься до керівництва УДППЗ «Укрпошта» з пропозицією не ліквідовувати у мікрорайоні поштове відділення, адже це відразу значно ускладнить отримання місцевими пенсіонерами своїх пенсій.

Усі новини