Андрій Райкович: проєктний кейс Кропивницького має постійно наповнюватися

Понеділок, 20 вересня 2021 15:17

Проєктування важливих  для Кропивницького інфраструктурних об’єктів  має активізуватися. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради з керівниками виконавчих органів сьогодні, 20 вересня.

Значна кількість їх вже реалізована у Кропивницькому. Лише минулого тижня в обласному центрі презентували оновлену вулицю Вокзальну. Андрій Райкович звернув увагу, що це лише перша черга поточного ремонту магістралі. Наступного року тут відремонтують тротуари та облаштують велосипедні доріжки. Завершився також капітальний ремонт вулиці Чернишевського, провулку Алтайського. Триває ремонт вулиці Василя Нікітіна.

Нині місто також проєктує будівництво дороги з Бобринецького шляху до центральної  міської лікарні  на Салганних пісках, повідомив міський голова. Цей проєкт складний та важливий для громади, тож дорога ж має бути надвисокої якості. По ній курсуватиме  великогабаритний транспорт та міські тролейбуси.  На черзі також ремонт вулиці Руслана Слободенюка і доріг  Балашівської промзони. Вимагає Андрій Райкович якнайшвидше представити і проєкт Площі Героїв Майдану та першої черги проєкту Набережної Інгулу

- Проєктний кейс потрібно наповнювати. Але самотужки, власним бюджетом багато не побудуємо, тому треба стукати в усі двері, шукати джерела фінансування і пропонувати для реалізації наші об'єкти, наші проекти,  - переконаний Андрій Райкович. – На часі зведення у місті сучасного урбан-парку. Управління капітального будівництва, земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища, містобудування та архітектури - це ваші зони відповідальності! Маю на увазі всі об'єкти, які вже визначені під реконструкцію, ремонти і будівництво, і які необхідно планувати і проєктувати на середню перспективу. Наша команда не прийшла відсиджуватися і шукати причини -  наша задача єдина і зрозуміла: будувати місто! На всіх напрямках!

Усі новини