Андрій Райкович: надійний соціальний захист кропивничан - наша головна мета!

Четвер, 24 грудня 2020 12:46

Сьогодні, 24 грудня, міський голова Кропивницького  Андрій Райкович офіційно представив колективу Центру надання адміністративних послуг нового керівника – Олександра Нікітенка.

Очільник міста переконаний - Олександр Нікітенко має достатньо знань та досвіду, щоб ЦНАП успішно працював і виконував свою надзвичайно  важливу роль в житті громади міста.

- Ви отримуєте керівника, з яким будете працювати на благо кропивничан. Не забувайте – нашою метою є надійний і ефективний соціальний захист людей. Це головне правило, яким ви маєте послуговуватись у своїй роботі, - наголосив Андрій Райкович. – Нині ми готуємо, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів, нову штатну структуру: у Кропивницькому працюватиме Департамент соціальної політики, де сконцентрується увесь комплекс соціальних послуг населенню. Це дуже відповідальна робота в теперішніх непростих умовах. Але гідну сучасну базу для ефективної роботи цього Департаменту ми створили. ЦНАП — прозорий офіс вже успішно працює.

У свою чергу, Олександр Нікітенко запевнив мешканців міста, колектив Центру і міського голову – він готовий сумлінно працювати та віддано служити громаді Кропивницького.

Усі новини