Андрій Райкович: міська влада Кропивницького допоможе одиноким літнім мешканцям обласного центру придбати приймачі Т2

Середа, 29 серпня 2018 18:25

Сьогодні, 29 серпня,  помічники міського голови Андрія Райковича вручили приймач Т2 жительці Кропивницького Валентині Василівні.

Жінка сорок років пропрацювала вчителем у ЗОШ №33 обласного центру. Останнім часом вона, після важкої хвороби, залишилася практично прикутою до ліжка. Майже ні з ким не спілкується, бо навіть по квартирі їй пересуватись складно. Не дивно, що телебачення відігравало в житті жінки вагоме значення.

Як говорить вона сама, найбільше любить дивитись веселі, розважальні програми. Але на початку місяця аналогове телебачення у Кропивницькому вимкнули, тож Валентина Василівна лишилась без улюблених телепрограм.

Сьогодні, завдяки ініціативі міського голови телебачення в квартирі жінки знов запрацювало. Але Андрій Райкович має на меті допомогти приймачами всім самотнім літнім людям, які цього потребують.

Я хочу знати реальну картину, яка нині склалась в місті: скільки таких літніх людей, які потребують приймачів Т2, проживають у Кропивницькому. У понеділок на апаратній нараді поставлю завдання управлінню соціального захисту, керівникам районів, квартальним, керівництву «Гарячої лінії» зібрати необхідну інформацію. Думаю міська влада знайде кошти і можливість забезпечити одиноких літніх людей необхідною електронною приставкою, - підкреслив Андрій Райкович.

Усі новини