Андрій Райкович: міська набережна Інгулу повинна стати однією із візитівок Кропивницького

Четвер, 22 листопада 2018 15:49

Сьогодні, 22 листопада, міський голова Андрій Райкович провів прийом громадян з особистих питань.

Однією із тем, які порушили перед очільником міста кропивничани стосувалася реконструкції міської набережної Інгулу. Двоє молодих містян мають бажання  співпрацювати з міською владою у питанні благоустрою цієї зони відпочинку обласного центру. Вони створили власний план облаштування частини набережної від вулиці Острівської до Великої Перспективної. Міський голова Андрій Райкович запропонував їм приєднатись до робочої групи, що вже розробляє проект реконструкції. Проте зауважив, що ця робота має бути виконана комплексно, а не ділянками.

Питання реконструкції набережної – надзвичайно серйозне, – наголосив Андрій Райкович. – Роботи тут плануємо розпочати з прокладення нових комунікацій, а вже потім наводитимемо красу. Ми повинні зробити нашу набережну однією з візитівок міста.

Загалом, за допомогою до міського голови  сьогодні звернулися 9 заявників. Практично всі підняті питання стосувалися вирішення житлово – комунальних проблем:  ремонту та утеплення покрівлі будинку, відновлення роботи ліфтів, усунення перешкоджання користування підвальним приміщенням і сміттєкамерами у під’їзді будинків та благоустрою міста.

За результатами розгляду звернень, Андрій Райкович надав доручення керівникам виконавчих органів міської ради. Усі порушені питання поставлені на контроль.

Усі новини