Зусиллями громади і депутата у мікрорайоні Велика Балка з’явиться аптека

Середа, 4 грудня 2019 10:49

У вівторок, 03 грудня, секретар міської ради Андрій Табалов, депутат 42-го депутатського округу провів зустріч з жителями Великої Балки, на якій обговорили можливість відкриття аптеки по вулиці Чайковського.

Проблема відсутності аптечних пунктів у віддалених мікрорайонах міста вже давно назріла у Кропивницькому. Жителі Великої Балки неодноразово звертались до депутатів міської ради з проханням посприяти у вирішенні болючого питання. Для них це важливо, адже саме у приватному секторі живе найбільша кількість пенсіонерів, яким аптека під рукою — не проста зручність, а життєва необхідність.

Ініціатором будівництва аптеки на Великій Балці виступив приватний підприємець, місцевий житель Андрій Федорченко.

- Знаю проблеми Балки не з чуток, бо сам тут мешкаю. Пенсіонерів розумію, їм не з руки їздити за ліками аж в центр, тому нам тут потрібна місцева аптека, - наголосив Андрій Федорченко.

Підприємець виявив ініціативу на власній ділянці землі збудувати аптеку, за підтримкою звернувся до депутата даного округу Андрія Табалова.

- Ми у міській раді довго шукали можливості завести на Велику Балку одну з приватних аптечних мереж, але підприємці вважали, що для них це не вигідна справа, - зазначив Андрій Табалов. - Потім піднімалось питання стосовно відкриття комунальної аптечної мережі, але це виявилось задорого для міського бюджету. І от до мене звернувся підприємець, який сам виявив бажання відкрити тут аптеку, і я сприятиму йому в цьому питанні.

Андрій Табалов додав, що тепер завдання міської ради змінити цільове призначення землі та надати дозвіл на реконструкцію. Від себе мешканці Великої Балки подякували своєму депутатові за увагу та допомогу у вирішенні такого важливого для мікрорайону питання.

Усі новини