Зміни до бюджету Кропивницького: додаткові кошти отримають медична галузь, соціальна сфера та теплове господарство

Вівторок, 12 жовтня 2021 17:20

Сьогодні, 12 жовтня, під час засідання сьомої  сесії Кропивницької міської ради депутати внесли зміни до міського бюджету на 2021-й рік.

За період із січня по вересень поточного року до загального фонду бюджету міста надійшло 1, 330 мільярда гривень доходів. Це, за словами начальниці фінансового управління Кропивницької міської ради Любові Бочково,ї складає 106,1 % до плану за звітний період.

Пропозиції головних розпорядників бюджетних коштів про додаткову потребу в коштах депутати підтримали. Дохідна частина загального фонду бюджету збільшена  на 33, 417 мільйона гривень, - повідомила Любов Бочкова.

Додаткові кошти розподілені за наступними напрямками:

  • управлінню охорони здоров’я  виділені додаткові кошти у сумі 2, 892 мільйона гривень, в тому числі направлено додаткових 340 тисяч гривень на придбання обладнання для міського пологового будинку, 968 тис. грн - на завершення капремонту частини приміщень системи вентиляції головного корпусу міського пологового будинку та ремонт рентгенкабінету ЛШМД. Ще понад один мільйон гривень - як субвенція обласному бюджету для КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області Кіровоградської обласної ради».
  • департаменту соціальної політики збільшені видатки на 3, 605 мільйона гривень на оплату праці та надання одноразової матеріальної допомоги учасникам ООС.
  • головному управлінню житлово-комунального господарства для КП «Теплоенергетик» направлено 10 мільйонів гривень.
  • управлінню капітального будівництва додатково виділено понад 6 мільйонів гривень.

За зверненням управління транспорту та зв’язку на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремим категоріям громадян автомобільним та електротранспортом виділені додаткові кошти у сумі 10 мільйонів гривень, в тому числі: на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом 4,7 млн грн, електротранспортом 5,3 млн грн, - наголосила Любов Бочкова.

Також, відповідно до розпорядження голови Кіровоградської ОДА бюджету міста виділено субвенцію з держбюджету на будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання та забезпечення житлом дітей-сиріт на загальну суму 16, 630 мільйона гривень, кошти якої затверджені управлінню з питань захисту прав дітей.

Усі новини