"Здорова Україна": діти Кіровоградщини змагалися у водних естафетах в Дендропарку Кропивницького

П'ятниця, 9 серпня 2024 11:50

У середу, 08 серпня, в басейні «AQUA DENDRO» кропивницького міського Дендропарку пройшов фізкультурно-оздоровчий захід для дітей «Здорова Україна».

Чудову можливість хлопчикам та дівчаткам активно провести один із літніх канікулярних днів, позмагатися та відпочити на території сучасної аквазони подарували: Кіровоградський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту Кропивницької міської ради й обласної військової адміністрації.

Участь у спортивних естафетах на воді «Water Fan Fest» взяли 6 дитячих команд із Бобринецької, Компаніївської, Кропивницької, Соколівської, Суботцівської та Помічнянської територіальних громад.

Учасників спортивного свята привітали начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Вячеслав Гурський, директор обласного центру «Спорт для всіх» Дмитро Янчук, голова відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко.

Розпочався захід майстер-класом з плавання від вихованок ОСДЮСШОР «Надія». Кандидатки в майстри спорту України Катерина Казанцева та Олена Андрейченко продемонстрували техніку плавання різними стилями, а їхня тренерка Олена Дзюбіна розповіла дітям про правила безпечної поведінки на воді. Далі для хлопчиків та дівчаток провели заняття з аквааеробіки і командні естафети.

По завершенню змагальної програми всі діти отримали пам’ятні сувеніри від організаторів.

Усі новини