«Затишне місто»: у Кропивницькому розпочався ремонт прибудинкової території по вулиці Героїв України

П'ятниця, 23 жовтня 2020 16:49

Сьогодні, 23 жовтня, розпочався  капітальний ремонт внутрішньодворових територій у мікрорайоні Жадова. Міждомові проїзди відремонтують від будинку №30. корпус 1 до будинку №28 корпуси 1 та 2 по вулиці   Героїв України.

Хід та якість ремонтних робіт проінспектував заступник міського голови Олександр Вергун.

-  На поганий стан дорожнього покриття скаржилися мешканці мікрорайону, особливо люди з інвалідністю, просили заасфальтувати дорогу. Тому ми включили цю частину внутрішньоквартального проїзду до програми розвитку ЖКГ та благоустрою міста,  - відзначив Олександр Вергун.

Головне управління ЖКГ замовило проєктно-кошторисну документацію та провело експертизу кошторисної частини проєкту на загальну  вартість 1,726 мільйона  гривень.

За результатами процедури відкритих торгів на проведення будівельних робіт укладено договір підряду з підрядною організацією ТОВ «ДІСК СЕРВІС» із заявленою сумою на будівельні роботи по об’єкту у розмірі 1,558 мільйона  гривень

За словами Олександра Вергуна,  будівельні роботи по даному об’єкту планують завершити до 31 грудня 2020 року. У ході ремонту буде виконано розбирання та установлення нового бортового каменю,  бетонних бордюрів, асфальтування дорожнього покриття гарячою асфальтобетоном,  а доріжок і тротуарів  - дрібнозернистою сумішшю.

Усі новини