Заклади торгівлі у Кропивницькому розпочинають підготовку до весняно – літнього сезону

Вівторок, 31 січня 2017 17:11

Сьогодні, 31 січня, у міській раді Кропивницького відбулася робоча нарада. з питання розміщення відкритих літніх майданчиків на території обласного центру у весняно-літній період 2017 року. Нарада проходила під головуванням заступника міського голови Олександра Грабенка.

У нараді взяли участь начальник управління містобудування та архітектури Вадим Мездрін, начальник управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Сергій Горбовський, начальник спецінспекції міської ради Андрій Максюта, завідувач сектора екології та природоохоронної діяльності управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища міської ради Галина Негода та близько 60-ти керівників закладів ресторанного господарства міста, які мають наміри облаштувати біля своїх стаціонарних приміщень відкриті літні майданчики на весняно-літній період .

Предметом обговорення під час зустрічі стали питання підготовки та погодження проектів ВЛМ, терміну їх розміщення, укладання договорів на розміщення та користування елементами об’єктів благоустрою, розмірів плати за перебування на об’єкті благоустрою та дотримання Правил благоустрою міста Кіровограда.

Усі новини