«За чисте довкілля»: загальноміською толокою у Кропивницькому підтримали Всеукраїнську акцію

Субота, 20 квітня 2019 17:37

Сьогодні, 20 квітня, у Кропивницькому відбувся загальноміський суботник із благоустрою території міста в рамках щорічної акції «За чисте довкілля».

До акції активно долучилися працівники виконавчих органів міської ради, які звільняли Фортечні вали від дикої порослі та сухостою, згрібали торішнє листя і очищали від випадкового територію Меморіального комплексу.

За інформацією начальника головного управління житлово-комунального господарства міської ради Тетяни Савченко, участь у суботнику взяли близько 200 посадовців - керівники та спеціалісти відділів та управлінь міської ради. До прибирання Фортечних валів також було залучено вісім одиниць техніки: навантажувачі, самоскиди та трактори, які надали комунальні підприємства та підрядні організації міста.

Одночасно. працівники Подільської і Фортечної районних в місті рад наводили лад в зелених масивах біля Далекосхідного кладовища та в районі Лісопарку на території Гаю десантників. Загалом по місту цього дня вивезено на сміттєзвалище близько 30 тон відходів. Підняли мешканців мікрорайонів на загальноміську толоку і депутати міської та районних рад. Люди працювали на прибудинкових територія і у місцях загального відпочинку.

Весняне прибирання території міста триває!

Усі новини