Вони змінюють світ на краще: Кропивницька музична школа №1 імені Генріха Нейгауза пишається своїми випускниками

Середа, 29 травня 2024 21:57

79-й випуск Кропивницької музичної школи № 1 імені Генріха Нейгауза урочисто відбувся у вівторок, 28 травня, на артмайданчику закладу.

Прощання із випускниками - подія завжди урочиста, радісна, і, водночас, хвилююча, бо це особливий момент у житті наших випускників, коли вони можуть відчути гордість за свої досягнення, за те, що успішно завершили своє навчання. Але це також і час прощання з музичною школою, затишні класи якої колись радо зустріли маленьких, допитливих чомучок, із вчителями, які дарували їм свою мудрість, терпіння та натхнення і були не лише наставниками, а й справжніми провідниками в світ музики, які допомагали кожному розкрити свої таланти та відчути справжню радість від музичної творчості, із друзями, які завжди були поруч під час концертів та іспитів, які завжди залишатимуться вірними музиці.

Щирі слова на адресу випускників цього дня пролунали від директорки музичної школи Євгенії Малявкіної.

- Багаторічна музична подорож у школі була не тільки навчанням, але й часом всебічного розвитку, самовдосконалення та відкриття для себе нових горизонтів в мистецтві, щоб випускники завжди пам'ятали про те, що музика - це не лише їх хобі або професія, але й сила, яка може змінювати світ навколо та робити його кращим, особливо сьогодні, коли наші Захисники і Захисниці роблять все можливе, щоб захистити нашу рідну землю від лютого ворога та дати можливість всім дітям творчо розвиватись й жити у вільній незалежній квітучій Україні - наголосила Євгенія Малявкіна у своєму вітальному слові.

Директорка музичної школи разом зі своєю заступницею з навчально-виховної роботи Вікторією Малашевич виконали почесну місію - вручили випускникам Свідоцтва про початкову мистецьку освіту та заслужені Похвальні листи, Грамоти і Подяки. Для кожного вихованця школи Євгенія Малявкіна знайшла теплі слова та побажання.

Від імені випускників Марія Гладун та Володимир Ярошенко щиро подякували викладачам школи за отримані знання та вміння, терпіння, турботу, самовіддану щоденну працю, невтомний творчий пошук, любов, яку вони віддавали своїм вихованцям протягом багатьох років.

Мама випускниці, Руслана Домбровська, привітала юних музикантів зі святом, і подякувала від імені усіх батьків педагогічному колективу школи за високий професіоналізм, чуйне, по-материнськи лагідне ставлення до дітей і ту атмосферу гармонії та творчості в якій розвиваються юні музиканти.

Музичне вітання від наймолодших учнів школи випускникам та всім учасникам урочистостей подарував вокальний ансамбль учнів перших класів під керівництвом Олексія Бакуми, концертмейстер  Ольга Ніколаєва.

 А далі настав зоряний час випускників - вони подарували справжнє свято музики, у якому взяли участь: Домініка Домбровська (фортепіано), викладач  Тетяна Шевченко, Марія Гладун (вокал), викладач Ілона Крицька, дует скрипалів  у складі Єлизавети Волошинової та Олени Чернеги, викладач Тетяна Саприкіна, Марія Коломієць (фортепіано), викладач Людмила Бондаренко, Микола Бур’яноватий (акордеон та вокал), викладачі Ніна Голубєва та Ілона Крицька, Богдан Шульженко (домра), викладач Олена Лакотош, Ілля Треус (гітара), викладач Євген Мудрий; квартет саксофоністів, викладач Денис Чернецький, цимбалісти Володимир Ярошенко і Дмитро Кохан, ансамбль народних інструментів «Музики», викладач Микола Хорунжий, Марія Гладун (баян), викладач Вячеслав Грозан, Олександр Татаров (акордеон), викладач Ніна Голубєва, ансамбль баяністів, керівник Вячеслав Грозан.

Слухачі концерту дарували випускникам свої щирі оплески. Яскравим фіналом вечора для всіх випускників 79-го випуску став останній дзвоник. Ведуча вечора, Людмила Царенко, викладачка школи, створила неймовірно теплу, щиру атмосферу заходу, який підготувала  Вікторія Делестьянова, завідуюча фортепіанним відділом.

Щиро дякуємо Збройним Силам України, нашим Захисникам та Захисницям за можливість працювати, навчатися, займатися творчістю та проводити такі заходи, які надихають на щасливе майбутнє наших дітей та вірою у Перемогу України.

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17