Вирішення житлових питань кропивничан: працювала профільна громадська комісія

Вівторок, 4 червня 2024 16:49

Сьогодні, 04 червня, під головуванням керуючої справами виконавчого комітету міської ради Світлани Балакірєвої відбулося засідання громадської комісії з житлових питань. На порядку денному розглядалися важливі питання щодо забезпечення житлом вимушених переселенців та інших громадян, які потребують покращення житлових умов.

Перед початком засідання члени комісії вшанували пам'ять усіх загиблих, як військових, так і цивільних, через вторгнення росії в Україну під час Всеукраїнської хвилини мовчання. 

Згідно з поданими заявами та документами, комісія рекомендувала виконавчому комітету взяти на облік для отримання тимчасового житла 13 сімей вимушених переселенців. Зокрема, до Кропивницького переїхали:

  • 7 родин з Донецької області,
  • 3 родини з Херсонської області,
  • 2 родини з Луганської області,
  • 1 родина з Харківської області.

Всі ці родини мають підстави для включення до першочергової черги.

Комісія також  погодила наступні питання:

Внесення змін до квартирної справи.

Зняття громадян з квартирного обліку (25 осіб).

Затвердження рішення про надання службових квартир.

Взяття громадян на квартирний облік: у першочергову чергу - 1 учасника бойових дій, 1 внутрішньо переміщену особу з числа учасників бойових дій; у позачергову чергу - 2 особи з інвалідністю внаслідок війни.

Включення до першочергової черги родини громадянки, яка перебувала у загальній черзі (член сім’ї отримав статус учасника бойових дій).

Крім цього, члени комісії прийняли рішення щодо переоформлення особових рахунків на квартири двох родин, які в них мешкають.

З усіх питань комісія прийняла відповідні рішення, спрямовані на покращення житлових умов громадян.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57