Відважних рятівників привітали у Кропивницькому із професійним святом

Понеділок, 17 вересня 2018 16:49

Сьогодні, 17 вересня, в Україні відзначають День рятівника. У Кропивницькому з нагоди професійного свята відбулися урочистості з врученням чергових спеціальних звань та нагород.

Привітати представників такої небезпечної та відповідальної професії до Управління ДСНС в області завітали керівники області та міста, народні депутати та духовенство.

Урочистості розпочалися із виконання Гімну та зачитування привітання голови ДСНС України Миколи Чечоткіна. З вітальним словом до рятівників звернувся і міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

- Ви надійні та кваліфіковані представники своєї професії, - наголосив під час свого виступу Андрій Райкович. - Міська влада робить і робитиме усе можливе, щоб ваша служба була безпечнішою, щоб побутові умови відповідали найвищому рівню, щоб вам було комфортно жити і працювати у нашому місті. Ми систематично працюємо з керівництвом ДСНС для забезпечення як моральної, так і матеріальної підтримки працівників. Міською радою розроблено і активно впроваджується в життя програма співпраці з управлінням. Ми вам вдячні за той професіоналізм, який ви проявляєте під час своєї служби.

До привітань міського голови долучився також секретар міської ради Андрій Табалов. Разом з очільником міста вони вручили грамоти виконавчого комітету міської ради кращим рятівникам.

Після урочистої частини єпископ Кропивницький та Голованівський Марк відслужив молебень за здоров’я представників однієї із найризикованіших професій.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57