Весняне прибирання у Кропивницькому залишається головним завданням для комунальників міста

Понеділок, 25 березня 2019 10:54

Весняне прибирання території Кропивницького лишається пріоритетним завданням для комунальних служб міста. На цьому наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час щопонеділкової апаратної наради сьогодні, 25 березня.

Прибирання міста почали, щойно стало на погоді. І сьогодні погодні умови дозволяють ефективно виконувати ці роботи. Проте, на думку міського голови, комунальники проявляють активність не на усіх напрямках.

- Я давав завдання вимести, вигребти з узбіч, з доріг, з вулиць зимову посипку. Центр міста прибрали, а далі? Навіть з площі навколо “Янгола-Охорнця” виметено наче граблями, – наголосив Андрій Райкович. - А що говорити про віддалені вулиці!? Не можна все залишати на нічний час. Треба співпрацювали з поліцією, щоб вони регулювали дорожній рух, а ви мали можливість прибирати і вдень. Місто необхідно вичищати швидше.

Також Андрій Райкович доручив головному управлінню житлово-комунального господарства не припиняти ямкового ремонту шляхів обласного центру. Особливу увагу і необхідно приділити вулиці Чорновола. А в спальних мікрорайонах, де взимку було багато поривів мають попрацювати теплопостачальні підприємства міста.

- Прошу і водоканал оперативніше ліквідовувати свої аварії. Це не годиться, щоб по 3-4 дні текла вода вулицями і дворами. Іще півбіди, коли вони асфальтовані, а там, де грунтові дороги, особливо у провулках, на околицях, болото стоятиме не день-два.

Міський голова порадив теплопостачальним підприємствам та ОКВП «Дніпро - Кіровоград» купувати нову сучасну техніку, яка б дозволяла застосовувати сучасні технології для ліквідації поривів, а не розривати великі ями та не псувати дорожнє покриття.

Усі новини