Весняна галузева сесія Муніципального інвестфоруму «TIME to INVEST» у Кропивницькому об’єднає будівельників

Вівторок, 21 травня 2019 11:47

Чергова традиційна галузева сесія Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST» у Кропивницькому буде присвячена темі  «Будівництво. Енергозбереження. Архітектура».

Про це повідомив заступник міського голови Андрій Паливода під час прес-конференції сьогодні. 21 травня. Учасниками прес-конференції також стали Маріанна Морква, директор департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій - начальник управління економіки та Михайло Батрак, голова Центральноукраїнської спілки будівельників.

Міська рада міста Кропивницького спільно із Конфедерацією будівельників України та громадською організацією «Центральноукраїнська спілка будівельників» 28 травня 2019 року на базі ПАТ «НВП «Радій» проводить галузеву сесію «Будівництво. Енергозбереження. Архітектура» Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST».

- Метою нашого Форуму є, перш за все, об’єднання будівельної галузі у Кропивницькому, визначення ключових проблем, які потребують оперативного вирішення та стратегічних напрямків розвитку будівництва, - відзначив під час прес-конференції Андрій Паливода. – Ефективним інструментом для цього стане конструктивне обговорення актуальних питань у будівельній сфері та галузі енергозбереження, напрацювання спільних пропозицій для розвитку сфери будівництва та формування стратегії розбудови міста, як архітектурно, так і економічно, розширення партнерських контактів та налагодження взаємовигідного співробітництва.

З програмою галузевої сесії журналістів детально ознайомила Маріанна Морква.

-  Під час Форуму його  учасники дізнаються про тенденції розвитку енергозберігаючих технологій в Україні та впровадження новітніх технологій у сфері будівництва, отримають об'єктивний аналіз ринку та ексклюзивну експертну інформацію з перших вуст, - акцентувала увагу директор департаменту. – Крім того, буде можливість ознайомитися з діючими програмами та проектами міжнародної допомоги, що діють в Україні та зав’язати стосунки з потенційними бізнес-партнерами, провести попередні переговори і встановити нові ділові контакти.

Відвідувачам Форуму буде запропоновано  оглянути експозиції виставки-презентації,з найкращими досягненнями у будівельній та енергетичній сферах. Учасники галузевої сесії долучаться до роботи на Дискусійній та Практичні платформах і підіб’ють підсумки роботи Форуму під час засідання круглого столу.

- Форум є надзвичайно важливим з точки зору посилення інвестиційної підтримки та розвитку міста, - наголосив Михайло Батрак. – Є багато питань, пов’язаних із затвердженням нового Генплану міста та просторовим проектуванням на території Кропивницького. Це гальмує інвестиційні процеси. Тож матимемо добру нагоду провести під час круглого столу вузькопрофільні дискусії по темі розробки Генерального плану, впровадженні державної підтримки в енергосфері та енергоаудиті, пошуків шляхів вирішення накопичених проблем, як на загальнодержавному, так і муніципальному рівнях.

До участі у заході запрошуються провідні спеціалісти будівельної та енергетичної галузей, архітектори та дизайнери, міжнародні експерти та представники проектів міжнародної технічної допомоги, студенти профільних навчальних закладів та журналісти, представники влади та місцевого самоврядування, зацікавлені у залученні інвестицій.

Форум має стати тим майданчиком, де учасники матимуть змогу підвищити свою кваліфікацію, обмінятися досвідом і надалі застосувати на практиці отримані знання та набуті навички, що слугуватиме подальшим поштовхом для розвитку вітчизняної будівельної та енергетичної галузі.

Захід є відкритим, участь у ньому – безкоштовна, підкреслили організатори. Реєстрація на форум за посиланням: http://kr-rada.gov.ua/time-to-invest-forum

Усі новини