Весна іде – красу несе: у Кропивницькому триває місячник благоустрою території міста

П'ятниця, 8 квітня 2022 13:25

Комунальники Кропивницького наполегливо продовжують наводити порядок на території Кропивницького в рамках весняного місячника благоустрою.

У четвер, 07 квітня, працівники КП «Універсал 2005»  продовжували прибирати побічне сміття із  заїзних кишень та на перехрестях  по вулиці Шевченка і на проспекті Винниченка.  Спеціалізована техніка – трактори зі щітками працювали  на    вулицях Юрія Коваленка, Генерала Жадова, Космонавта Попова, вичищали проїжджу частину  дороги по  проспекту Університетському, вулицях Гоголя та  Кропивницького.

Грейдери комунального підприємства рівняли дорожнє покриття по вулицях Куроп’ятникова, Інтернаціональній, Генерала Шумілова, Гмирьова та                                        частково по вулиці  Солдатській .

На постійні основі виконувалися роботи з прибирання випадкового та побічного сміття біля зупинок громадського транспорту, очищення урн на вулицях обласного центру.

Одночасно спеціалісти КП «Благоустрій» прибирали  гілля дерев в парку Космонавтів та  розпочали підготовку клумб під висадження квітів в парку «Ковалівський».  Крім того, фахівці з озеленення   підняли крони дерев у сквері імені Богдана Хмельницького, продовжили роботи з навантаження та вивезення гілля після обрізки дерев на території  Меморіального комплексу «Фортечні вали». Разом з ними працювали і фахівці КП «Ритуальна служба-спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» - наводили лад на Фортечних Валах. Паралельно  прибиралася і територія на Новолелеківському, Рівнянському, Далекосхідному кладовищах.

Усі новини