Вчасно оплачені рахунки – гарантія стабільного і якісного надання комунальних послуг у Кропивницькому

Четвер, 12 грудня 2019 15:11

Мешканці Кропивницького є одними з найбільших споживачів комунальних послуг. І саме від вчасно сплачених коштів за отримані послуги цією категорією абонентів значною мірою залежить ефективна і якісна робота  підприємств комунальної сфери обласного центру, що, в свою чергу, є запорукою комфорту та сприятливих умов життя кропивничан.

Головне управління житлово-комунального господарства міської ради та підприємства-надавачі комунальних послуг звертаються до мешканців міста та інших споживачів з великим проханням – вчасно та у повному обсязі провести оплату за спожиті послуги тепло-, водопостачання та водовідведення. Підприємства ж зобов’язуються і надалі якісно та своєчасно надавати комунальні послуги.

- Разом з тим, - наголосила начальник головного управління ЖКГ Тетяна Савченко. -  не забувайте, що наразі триває опалювальний сезон 2019/2020 року і для уникнення загрози відімкнення технологічного обладнання від енерго- та газопостачання, підприємствам необхідно вчасно розрахуватися за електроенергію та природний газ. Тому, для стабільного проходження опалювального сезону звертаємось до споживачів теплової енергії терміново погасити існуючу заборгованість за послуги централізованого опалення.      

Окрім того, надзвичайно важливим є розрахунок населення та інших категорій споживачів за спожиті енергоносії – природний газ та електричну енергію.

Тож, щоб уникнути примусового стягнення заборгованості, просимо мешканців міста Кропивницького вчасно розраховуватися за житлово-комунальні послуги, погашати заборгованість за попередні періоди та не допускати накопичення боргів у майбутньому.

Усі новини