В єдності наша сила: Україна святкує 30-й день народження

Вівторок, 24 серпня 2021 17:17

Сьогодні, 24 серпня, у Кропивницькому в обласному музично – драматичному  театрі імені Марка Кропивницького відбувся святковий концерт з нагоди ювілейної річниці від дня, коли Україна відновила свою незалежність.

Ця дата втілює в собі давнє прагнення українського народу до свободи, вільного та демократичного розвитку. Незалежність стала новою сторінкою в житті кожного українця. Вітаючи громаду Кропивницького, міський голова Андрій Райкович зауважив, що сьогоднішнє свято стало справді знаковим.

 ⁃ Наш святковий ранок у місті талановитих та творчих людей розпочали неймовірні діти Кропивницького. Вони створили справді захоплююче і неперевершене дійство. Знаєте, саме задля їх щастя, задля їх майбутнього віками боролися кращі сини й доньки України. Вони й сьогодні на Сході віддають свої життя за вільну і сильну Україну, - відзначив міський голова. - Щоб бути вільними і незалежними, нам треба ще дуже багато трудитися. Ми знаємо, що і як потрібно робити. У нас неймовірно працьовиті люди, тому ми зможемо економічно і духовно стати міцними і незламними. Разом ми звернемо гори! Низький уклін вам за сумлінну працю і щиру, патріотичну любов до рідної землі. Слава Україні!

Цього дня очільник міста виконав також почесну місію – вручив відзнаки міської ради влади. Почесні грамоти міської ради та її виконавчого комітету отримали Людмила Бондарь, директорка ДНЗ № 52 та Ніні Клюй, старша медична сестра медцентру № 1.

Грамоту міської ради та її виконавчого комітету Андрій Райкович вручив особовому складу військової частини А 2077.

А Подяки міської ради та її виконавчого комітету очільник міста оголосив трьом учасникам бойових дій - Євгенію Єську, Владиславу Цишевському та Андрію Римарю.

Усі новини