Уваги і турботи про дітей ніколи не буває багато

Понеділок, 18 грудня 2017 14:59

Завтра у Кропивницькому стартують Новорічні зимові святкування. Місто відзначатиме День Святого Миколая відкриттям  нової ялинки, різдвяного містечком. Заходів заплановано чимало: задіяні багато локацій, але скрізь головні учасники - діти.

Тож міський голова Кропивницького Андрій Райкович звернув увагу керівників усіх виконавчих органів, особливо гуманітарного блоку, прискіпливо перевірити стан протипожежної безпеки у закладах, де будуть встановлені ялинки і заплановані масові заходи.

А вже через десять днів діти підуть на канікули. У школах проведуть бесіди з батьками, щоб нікуди маленьких дітей без опіки дорослих не відпускали.

- Патрульну поліцію, дільничних прошу особливо звертати увагу у святкові дні на дітей шкільного віку, – наголосив Андрій Райкович. - Управління розвитку транспорту та зв’язку, прошу звернутись до всіх перевізників - бути особливо пильними на дорогах і звертати увагу на діток в салонах автобусів, тролейбусів, маршруток. З ким їдуть, чи є дорослі поруч. Класні керівники повинні тримати кожну дитину на контролі - перепитати і знати, де його вихованці будуть на канікулах. Особливо сім'ї, які перебувають під патронатом соціальних служб.

 - Наголошую, ми повинні, по-перше, подбати, щоб всі діти, які під соціальною опікою, відчули, що є свято, а по-друге, щоб взагалі всі діти були убезпечені від будь-якої біди, особливо там, де будуть масові заходи, – звернув увагу очільник міста. - Завтра, під час відкриття головної ялинки, прошу поліцію задіяти максимально всі ресурси, щоб і на площі перед міською радою, і на площі Героїв Майдану, де триватиме головне дійство, був всебічний порядок.

Активно у святкові дні працюватимуть також комунальники та управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради. У місті підтримуватимуть лад та чистоту. Незмінно чітко працюватиме і КП «Електротранс», як 19 грудня, так  і в подальші святкові дні.

Усі новини