Усі виборчі дільниці у Кропивницькому технічно будуть готові до проведення виборів Президента України

Понеділок, 25 лютого 2019 12:39

На усіх 122-и виборчих дільницях Кропивницького має бути забезпечена повна їх технічна готовність до проведення голосування. На цьому сьогодні, 25 лютого, під час апаратної наради наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Виборча кампанія стартувала і міська влада має подбати про підготовку виборчих дільниць і приміщень, де розташовано окружну виборчу комісію.

Прошу зробити все, що залежить від міської ради, щоб приміщення окружної виборчої комісії повністю відповідало всім вимогам, - поставив чітке завдання Андрій Райкович. - Необхідно укомплектувати робочі місця  технікою, забезпечити приміщення зв'язком, тепло-, водо-, електропостачанням і  передати його в тимчасове користування голові комісії. Приміщення і територія  навколо нього мають бути прибрані, освітлені і захищені.

Міський голова доручив секретарю міської ради Андрію Табалову розпочати контрольний об’їзд всіх 122 дільниць та  тримати на контролі технічну готовність приміщення окружної комісії.

У той же час, Андрій Райкович наголосив на неприпустимості для посадовців органів місцевого самоврядування втручатися у виборчий процес та займатися агітацією.

Фото: https://mykirov.com

Усі новини