Укрпошта пропонує кропивничанам долучитися до обрання ескізу поштової марки «Міжнародний день волонтера»

Четвер, 3 жовтня 2024 14:37

Укрпошта запрошує всіх українців долучитися до вибору ескізу нової поштової марки, яку компанія планує випустити до Міжнародного дня волонтера, вшановуючи важливий внесок волонтерського руху у досягнення перемоги України.

Конкурс на розробку ескізу до поштової марки, присвяченої волонтерам, стартував 12 вересня 2024 року і був відкритий для участі як професійних художників, ілюстраторів та дизайнерів, так і аматорів. Учасникам пропонувалося створити ескіз, що відображає роль волонтерів у сьогоденні.  Збір конкурсних робіт тривав до 26 вересня 2024 року. 

Після попереднього відбору компанія представила на фінальне голосування сім творчих робіт, які найкраще відповідають конкурсним вимогам, і тепер кропивничани можуть долучитися до обрання того варіанту, який буде втілено на поштовій марці.

Голосування за найкращий ескіз триває на офіційних сторінках Укрпошти у соціальних мережах Facebook ( https://www.facebook.com/ukrposhta ) та Instagram (https://www.instagram.com/ukrposhta/ ), а також на сторінках (https://www.facebook.com/igor.smelyansky ) генерального директора АТ "Укрпошта" Ігоря Смілянського Кожен може долучитися до вибору, віддавши свій голос за улюблену роботу до 09:00 8 жовтня 2024 року.

Нова поштова марка стане символом вдячності всім волонтерам, які щодня працюють заради майбутнього України.

Усі новини

Шановні освітяни Кропивницького!
П'ятниця, 4 жовтня 2024 09:44