УКФ зацікавив кропивничан можливістю отримати фінансування на реалізацію культурницьких проектів

Четвер, 28 листопада 2019 15:50

Український культурний фонд вирушив у подорож містами України, щоб розказати про діяльність інституції та нові конкурси 2020 року. У середу, 27 листопада, представники Українського культурного фонду стали гостями Кропивницького.

Цього дня в ІТ-просторі KOWO для кропивничан відбувся насичений інформаційний день.

Під час акції, до організації проведення якої долучився  відділ з охорони культурної спадщини управління містобудування та архітектури міської ради Кропивницького, її учасники активно обговорювали перспективи розвитку секторів культури, які підтримує УКФ у 2020 році, зміни в програмах УКФ на наступний рік,  нові партнерські програми та правила і дедлайни прийому заявок для участі у конкурсах, критерії їх оцінювання та призначення фінансування.

До роботи в рамках Інформаційного дня долучився і заступник міського голови Кропивницького Андрій Паливода.

Діалог зі спеціалістами УКФ виявився надзвичайно корисним і цікавим для представників культурних та креативних індустрій, менеджерів у сфері культури і кураторів культурницьких проєктів, фахівців археологічних, музейних, архівних установ, викладачів вищих навчальних закладів та шкіл міста, митців та усіх, хто має бажання створювати і реалізовувати проєкти у сфері культури.

Усі новини