У молоді Кропивницького – відмінна фізична підготовка і високе почуття патріотизму

Середа, 5 червня 2024 13:53

У Кропивницькому завершилися змагання з основ військової справи, у тому числі з вогневої, тактичної, прикладної, фізичної та медико-санітарної підготовки молоді.

Організаторами змагань, що проводилися  в рамках заходів Міської програми розвитку молодіжної політики на 2024-2026 роки, виступили управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, Кропивницький інженерний фаховий коледж Центральноукраїнського національного технічного університету, обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, велоцентр «ProBike», торгова марка «Бон Буассон» та обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Упродовж двох днів, 24 та 30 травня, молодіжні команди обласного центру спробували власні сили і уміння в метанні гранати на відстань, доланні туристичної смуги перешкод, перевірили свої знання  з тактичної медицини та мінної безпеки, змагалися у  стрільбі зі страйкбольної зброї та велокросі. Офіційна частина змагань розпочиналась з енергійної руханки та привітання від команди черлідерів ДЮЦ «Сузірʼя» Кропивницької Академічної гімназії. Переможців відзначили дипломами та подарунками від організаторів та партнерів турніру.

- Під час змагань всі юнаки і дівчата продемонстрували відмінну фізичну підготовку, витривалість, спритність та згуртованість. Але мета змагань - виховувати не тільки міцний змагальний дух, але й високі моральні якості. Особливу увагу заслуговує формування почуття патріотизму, громадянської ідентичності, людяності та власної гідності, - наголосила заступниця начальника управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Катерина Черкасська.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57