У міському бюджеті Кропивницького на організацію літнього відпочинку дітей пільгових категорій передбачено 878 тисяч гривень

Вівторок, 23 травня 2017 15:49

Для організації літнього відпочинку дітей пільгових категорій у міському бюджеті Кропивницького передбачено кошти у сумі 878 тисяч гривень. Про це повідомила начальник відділу сім’ї та молоді міської ради Людмила Дорохіна під час прес – конференції у міській раді сьогодні, 23 травня.

Як повідомила Людмила Дорохіна, 700 тисяч гривень буде використано для придбання 140 путівок на організацію літнього відпочинку дітей, які мають пільги. Місце їх відпочинку вже стало відомим після завершення електронних торгів у системі “Прозорро”. Це табори «Дружба» (с. Войнівка, Олександрійський район) і «Лісова пісня» (с. Оникієве, Маловисківський район). Економія коштів в результаті застосування електронної системи публічних закупівель склала 98,1 тисяч гривень – ці кошти будуть використані для закупівлі додаткових путівок.

Родзинкою оздоровчої кампанії 2016 року був Інклюзивний літній табір «Квітка-Семіцвітка» для дітей з обмеженими можливостями на узбережжі Чорного моря. У таборі діти, що мають додаткові потреби, разом з батьками у супроводі фахівців психолого-медико-педагогічної консультації оздоровлювались та набували досвіду перебування у колективі з однолітками звичайного розвитку. Діяльність такого табору отримали надзвичайно схвальні відгуки і від спеціалістів і від батьків. Тож у бюджеті поточного року фінасування організації табору оздоровлення особливих дітей збільшене до 70,0 тисяч гривень.

Усі новини