У Кропивницькому використали сонячний день для наведення порядку у зелених зонах відпочинку міста

П'ятниця, 15 квітня 2022 19:03

Сьогодні, 15 квітня, у Кропивницькому сонячний весняний день. Кропивничани використали сприятливу погоду, щоб навести лад на території свого рідного міста - провели загальноміський суботник. Їм активно допомагали і мешканці інших міст України, які їм довелося покинути, рятуючись від ракетних і артилерійських обстрілів і для яких знайшовся прихисток у Кропивницькому. По обіді, коли відгула чергова сирена, одразу на кількох ключових локаціях — у Лісопарковій, на Набережній Інгулу з боку Ковалівського пляжу, на Фортечних валах, у Лісопарку «Бєляєвському», у парку Перемоги та на території між «Епіцентром» та автодромом «Каскад» зібралися усі охочі разом із посадовцями Кропивницької міської ради, аби причепурити рідне місто перед Великодніми святами.

Погода посприяла прибиранню, сьогодні сонячно і тепло, а вже завтра, за прогнозами синоптиків, має бути дощ, тож організатори суботника точно не прогадали змістивши його на п'ятницю. А хто не зміг долучитися до загальноміської толоки сьогодні, може прибрати територію біля свого будинку чи підприємства в інші зручніші дні. Кропивничани щиро вдячні за допомогу вимушеним переселенців, адже усім нам разом спільними зусиллями необхідно не тільки тримати міцний тил заради перемоги усієї України, а й також слідкувати та примножувати добробут регіону, де ми живемо, незважаючи на те чи тимчасово, чи постійно.

- Сьогодні ми проводимо загальноміський суботник, до якого, зокрема, долучилися майже три сотні працівників виконавчих органів Кропивницької міської ради, структурні підрозділи облдержадміністрації та фахівці обласного управління Укртрансбезпеки. Наводимо лад у найпопулярніших місцях відпочинку кропивничан — Лісопарковій зоні, лісовому масиві в районі Бєляєва, на Фортечних валах і набережній Інгулу в районі вулиці Кременчуцької, - зазначив заступник Кропивницького міського голови Олександр Вергун. - Із 01 квітня у місті силами комунальних підприємств проводиться місячник з благоустрою. Комунальники прибирають і вивозять сміття, чистять дорожнє покриття, обрізають зелені насадження тощо. Наприклад, працівники КП “Універсал-2005” вже прибрали близько 80 відсотків дорожньої мережі. А до кінця місяця в Кропивницькому у різних локаціях буде висаджено 500 саджанців дерев.

Усі новини