У Кропивницькому відзначили кращих працівників поліції

Четвер, 23 серпня 2018 16:05

Сьогодні, 23 серпня, у Кропивницькому в приміщенні Головного управління національної поліції з нагоди 27-ї річниці незалежності України та Дня Прапору відбулось нагородження кращих працівників поліції та ветеранів органів внутрішніх справ. Привітати правоохоронців з головним державним святом від імені міського голови та депутатського корпусу завітав на урочистості секретар міської ради Андрій Табалов.

- День незалежності і синьо-жовтий прапор — це підсумок нашої величної історії, процесів державотворення. Це елемент нашої національної гордості і водночас упізнавана всюди візитівка та знак єднання українців з усього світу, - зазначив у вітальній промові Андрій Табалов. - Україна — це європейська держава з тисячолітньою історією, ми твердо йдемо шляхом державності і незалежності, який обрав український народ. За 27 років незалежності народилось вже кілька поколінь, які не знають іншої рідної країни, ніж Україна. Ми повинні берегти її для своїх дітей, для нащадків. Зовнішня агресія з боку Росії не зупинила боротьбу українців за право мати власну незалежну і соборну державу. Тисячі правоохоронців також стали на захист суверенітету та територіальної цілісності України. Честь і хвала їм за цей патріотичний вчинок.

За особистий внесок у розбудову нашої держави, вагомі здобутки у професійній діяльності, активну громадську позицію та з нагоди 27-ої річниці незалежності України Андрій Табалов вручив відзнаки міської ради кращим співробітникам національної поліції Кропивницького.

Грамоту міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького отримав старший оперуповноважений сектору розкриття злочинів проти власності відділу кримінальної поліції Кропивницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, майор поліції Денис Пономаренко.

Подяку міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького оголошено оперуповноваженому сектору розкриття злочинів проти власності відділу кримінальної поліції Кропивницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, старшому лейтенанту поліції Сергію Мамализі.

Також цього дня під час урочистостей п’ятеро вперше прийнятих на службу молодих працівників поліції склали Присягу на вірність Українському народові. А після закінчення урочистої частини заходу присутні переглянули святковий концерт, підготовлений профспілковим вокально-інструментальним гуртом «Офіцери».

Усі новини