У Кропивницькому відзначили День архітектури України

П'ятниця, 28 червня 2024 15:57

У Кропивницькому в обласному краєзнавчому музеї відбулися урочистості з нагоди Дня архітектури України.

В умовах війни, як ніколи, архітектори України об’єдналися для відбудови рідної держави, відновлення українських міст, просторів, інфраструктури, оборонних та захисних об’єктів заради європейського майбутнього.

Багато архітекторів  і будівельників сьогодні змінили свої мирні професії, залишили улюблену справу, бізнес і пішли захищати  Україну від російської агресії.

Кращим  фахівцям в галузі архітектури та містобудування подякували за якісну роботу начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, голова обласної ради Юрій Дрозд та заступник міського голови Олександр Мосін.

За активне сприяння розвитку містобудування, як  символ  визнання праці архітекторів обласного центру, їхнього професіоналізму та творчого потенціалу Кропивницькій міській територіальній громаді оголошена Подяка управління регіонального розвитку містобудування та архітектури Кіровоградської обласної військової адміністрації  та Кіровоградської обласної організації Національної спілки архітекторів України. 

Учасники заходу мали можливість цього дня ознайомитися із дипломними роботами випускників Кропивницького будівельного фахового коледжу та відвідати тематичну експрес-виставку, підготовлену архітектурною спільнотою області.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57