У Кропивницькому відзначають День фізичної культури та спорту

П'ятниця, 10 вересня 2021 18:58

Сьогодні, 10 вересня, заступник міського голови Сергій Колодяжний вітав спортсменів та тренерів міста з професійним святом – днем фізичної культури та спорту.

Цього дня у театрі імені Марка Кропивницького зібралась дружня спортивна родина всієї нашої області: спортсмени, ветерани спорту, вчителі фізичної культури, тренери, керівники спортивних шкіл, федерацій та клубів.

Сьогодні в спортивних школах міста та області тренуються, не шкодуючи сил, тисячі молодих спортсменів, тренери виховують майбутніх переможців та чемпіонів. Спортивна молодь на сцені театру довела професійну майстерність, продемонструвавши елементи брейк-дансу, художньої та спортивної гімнастики, бойових мистецтв.

- Щиро вітаю усіх шанувальників фізичної культури і спорту з чудовим святом – Днем фізичної культури і спорту, - відзначив у своєму слові Сергій Колодяжний. – Кропивницькі спортсмени високо несуть честь і славу як рідного міста. так і всієї України. Спорт сьогодні залишається тією сферою життєдіяльності, успіхи в якій на міжнародній арені є найвищими для держави. Україну пізнають за легендарними постатями кращих майстрів різних видів спорту. Бажаю кропивницьким атлетам успішних стартів на найвідоміших аренах усього світу.

Сергій Колодяжний виконав почесну місію і вручив кращим спортсменам. Тренерам і викладачам спортивних шкіл відзнаки міської ради та її виконавчого комітету.

Ветерани спорту, провідні спортсмени поклали сьогодні квіти до пам’ятного знаку «Воїнам-спортсменам» на стадіоні «Зірка».

Усі новини