У Кропивницькому учасники міської спартакіади «Юність» перевірили свою спритність на туристичній смузі перешкод

Середа, 30 травня 2018 15:00

Напередодні 01 червня - Дня захисту дітей, юні кропивничани, вихованці дитячо-юнацьких клубів управління молоді та спорту міської ради перевіряли свою вправність у міській спартакіаді «Юність.

Змагання, ініційовані з метою оздоровлення та залучення дітей до систематичних занять фізкультурою і спортом, відбулися в одному з наймальовничіших куточків Кропивницького – на Козачому острові.

Програма спартакіади, присвячена одному із найцікавіших і найромантичніших видів спорту – туризму, була насиченою і складалася з кількох основних етапів – туристичної естафети та смуги перешкод. Всі учасники змагань завзято намагалися продемонструвати свої якнайкращі спортивні навички і вміння.

За підсумковими результатами І місце вибороли – спортсмени дитячо-юнацького клубу «Гермес», ІІ місце зайняла команда дитячо-юнацького клубу «Старт», ІІІ місце в активі команди вихованців дитячо-юнацького клубу «Зоряний». У той же час, нові знайомства, спілкування, активний відпочинок на свіжому повітрі – найкращий результат спартакіади «Юність», переконані і вихованці, і вихователі кропивницьких ДЮКів.

Усі новини