У Кропивницькому ЦПП презентували розширені можливості для працевлаштування

П'ятниця, 4 жовтня 2024 16:36

У Кропивницькому Центрі підтримки підприємництва відбулася інформаційна сесія від Кіровоградської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Презентували проєкт «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування».

Цей проєкт спрямований на допомогу кожному у пошуку свого місця на ринку праці. Він надає можливість перекваліфікації та здобуття нової професії, пропонує підтримку для проходження стажування або навчання для водіїв, трактористів, бухгалтерів, перукарів.

Регіональний координатор Роман Похилко розповів, що завдяки підтримці Червоного Хреста Іспанії, учасники зможуть отримати безцінні знання та реальну допомогу в пошуку роботи. А ще – можливість покращити цифрову грамотність.

Заступниця директора Кіровоградського обласного центру зайнятості Наталія Невідома акцентувала увагу на можливостях державної програми «Є-робота» та ваучерах на навчання.

Програма «Є-робота» спрямована на підтримку людей, які прагнуть започаткувати власну справу, надаючи різні види допомоги. Ваучери на навчання дозволяють громадянам підвищувати свою кваліфікацію або здобувати нові професійні навички, що особливо важливо в умовах сучасного ринку праці.

Ці ініціативи відкривають значні можливості для розвитку кар'єри та професійного зростання, сприяючи покращенню якості трудових ресурсів у регіоні.

Особливий колорит зустрічі додали представники Червоного Хреста Іспанії, які продемонстрували справжній міжнародний дух солідарності! Їхня підтримка та щирий інтерес до кожного створили атмосферу єдності, взаємодопомоги та натхнення.

Усі новини

Шановні освітяни Кропивницького!
П'ятниця, 4 жовтня 2024 09:44