У Кропивницькому службовців Національної гвардії України вітали з професійним святом

Четвер, 23 березня 2017 16:06

Сьогодні, 23 березня, у Кропивницькому вітали службовців Національної гвардії України з нагоди третьої річниці від її створення.

В урочистостях на площі Героїв Майдану взяли участь керівники обласної та міської влади, представники військового комісаріату, Національної поліції, учні шкіл, громадськість обласного центру.

Учасники урочистостей хвилиною мовчання вшанували пам’ять гвардійців, які віддали свої життя за свободу і незалежність свого народу в зоні антитерористичної операції.

З вітальним словом до Національної гвардії звернулися цього дня командир військової частини полковник В’ячеслав Мельник, голова ОДА Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов та від шефів нацгвардійців - голова Кіровоградської райдержадміністрації Алла Поліщук.

- Від створення в Україні пройшло порівняно небагато часу, але ваші підрозділи вже пройшли не просто бойовий, а справді героїчний шлях, захищаючи свободу і незалежність рідної землі, - відзначив, звертаючись до гвардійців Андрій Табалов. - Наше місто завжди пам’ятатиме полковника Радієвського, підполковника Сніцара – бойових командирів, які загинули в зоні АТО у 2014 році. Ваші підрозділи й сьогодні забезпечують громадський порядок, охорону органів державної влади. Нацгвардійці продовжують нести спецслужбу на сході країни. Від імені громади міста, депутатського корпусу, виконавчого комітету, за дорученням міського голови щиро вітаю всіх вас з Днем Національної гвардії України. Бажаю особовому складу міцного здоров’я, мирного неба, успішної служби. Слава Національній гвардії! Слава Україні!

З нагоди визначної дати за сумлінне виконання службових обов’язків Сергій Кузьменко, Олександр Чорноіваненко, Андрій Табалов та Алла Поліщук нагородили кращих гвардійців відзнаками облдержадміністрації, обласної та міської ради і райдержадміністрації..

Яскравим фіналом заходу стало проходження парадним строєм службовців Національної гвардії. А всі охочі цього дня мали можливість познайомитися із технікою, яку мають на озброєнні гвардійці і зробити собі на згадку пам’ятне фото.

Усі новини