У Кропивницькому розриватимуть угоди з підприємствами, які не забезпечать дезінфекцію салонів пасажирського транспорту

Понеділок, 2 березня 2020 12:34

Салони громадського  транспорту  у Кропивницькому мають регулярно, до трьох разів на день проходити дезінфекцію. На цьому  наголосив міський голова Андрій Райкович, ставлячи завдання керівникам виконавчий органів міської ради щодо забезпечення ефективної системи профілактики захворювань на коронавірусну інфекцію в обласному центрі  під час апаратної наради сьогодні, 02 березня.

- Необхідно кілька разів на день обробляти салони транспортних засобів спеціальним розчином, - доручив міський голова. – Це суттєво знизить ризик розповсюдження захворювання в місці значного скупчення людей, а пасажирський транспорт і є одним із таких місць.

При цьому очільник міста звернув увагу керівництва управління розвитку транспорту та зв’язку, що завдання проводити регулярну дезинфекцію стосується не тільки комунального пасажирського транспорту, а й приватних  маршрутних таксі.

- Активно комунікуйте з керівниками приватних транспортних підприємств, - відзначив Андрій Райкович. – У разі саботажу такого рішення і ігнорування законних вимог міської влади  необхідно  розривати  угоди на на надання послуг з пасажирських перевезень в обласному центрі. Життя і здоров’я людей мають стояти на першому місці!

Фото: https://mykirov.com

Усі новини