У Кропивницькому привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

П'ятниця, 2 листопада 2018 15:41

Сьогодні, 02 листопада, у міській раді Кропивницького вітали тих, хто своєю щоденною працею створює ефективну систему соціального захисту України в непростих умовах сьогодення з їх професійним святом – Днем працівника соціальної сфери.

Цього дня кращих соціальних працівників Кропивницького привітали заступник міського голови Олександр Мосін, секретар міської ради Андрій Табалов та голови Подільської і Фортечної районних рад Руслан Фросиняк і Олександр Кришко.

- Шановні працівники соціальної сфери, ви обрали для себе нелегку, але надзвичайно благородну і дуже потрібну професію - надавати дієву допомогу всім, хто її потребує, - відзначив у вітальному слові Олександр Мосін. - На людей вашої професії покладена дуже відповідальна і почесна місія – вибудовування шляху дбайливого ставлення до долі кожної людини: допомогти працевлаштуватися, отримати матеріальну допомогу в особливі моменти життя, відчути родинний затишок і турботу. І не дивно, що працювати соціальним працівником може далеко не кожний, адже ця професія як жодна інша потребує вміння перейматися чужим болем та співчувати йому. А ще брати на себе відповідальність за долю іншої людини. Служіння обраній справі, почуття обов’язку, чуйність та щедрість душі приносять вам заслужену людську шану і повагу.

Керівники міста і районів разом із теплими словами привітань, виконали почесну місію – вручили кращим з кращих відзнаки обласної, міської та районних у Кропивницькому рад. Вітальні слова на адресу соціальних працівників звучали сьогодні і від голови міської організації ветеранів України Володимира Зуєва. А музичним подарунком для усіх присутніх став виступ міського професійного духового оркестру на чолі із його солістами Олександром та Анастасією Безай.

Усі новини