У Кропивницькому презентують проект з розвитку відкритих даних

Четвер, 12 квітня 2018 08:37

5 квітня 2018 року міською радою Кропивницького було підписано меморандум щодо реалізації муніципального проекту з розвитку відкритих даних в обласному центрі, що виконується Проектом Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах. Місто було обрано з-поміж 20-ти міст-заявників для участі у конкурсі муніципальних проектів разом з Івано-Франківськом та Житомиром. В рамках проекту передбачено проведення аудиту даних міської ради, визначення та оприлюднення пріоритетних наборів даних, розробка інтерактивної візуалізації на основі даних та порталу відкритих даних міста.

У Кропивницькому 17 квітня о 14.00 в арт-кафе «Берлога» відбудеться презентація-дискусія «Відкриті дані Кропивницького: для громади, влади та бізнесу». Захід відбудеться в рамках проекту Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах за підтримки Державного агенства з питань електронного урядування України та у партнерстві з ГО «Агенція журналістики даних».

Під час заходу буде представлено проект з розвитку відкритих даних у Кропивницькому, а також аналіз оприлюдненої міською радою інформації, та буде визначено пріоритетну інформацію, яка має бути надана міською радою у форматі відкритих даних.

До 14 травня 2018 року триває збір пропозицій щодо того, яка інформація повинна бути опублікована про місто, його життєдіяльність, роботу. Пропозиції можна залишати за цим посиланням.

Більш детально з програмою заходу можна ознайомитись у вкладенні.

Усі новини