У Кропивницькому покладанням квітів вшанували воїнів – «афганців»

Понеділок, 15 лютого 2021 15:36

Покладанням квітів у Кропивницькому вшанували учасників бойових дій на території інших держав з нагоди 32-ї річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан, яке відзначається сьогодні, 15 лютого.

Участь у покладанні взяли міський голова Кропивницького Андрій Райкович, секретар міської ради Олег Колюка, заступники міського голови Олександр Мосін та Сергій Колодяжний.

Цими днями містяни звикли висловлювати свою шану солдатам, офіцерам, які були віддані військовій присязі за межами рідної землі. А це - 30 країн світу. Кропивничани прийшли до традиційного місця вшанування -  пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам усіх поколінь, який спеціально до цієї дати облагородили.

Пам’ять тих, хто не повернувся з Афганської війни вшанували хвилиною мовчання. До підніжжя пам’ятника поклали квіти. Афганці подякували Андрію Райковичу за постійну підтримку і співпрацю.

У цей день живі квіти лягли до пам’ятника воїнам – інтернаціоналістам і на селищі Новому у Кропивницькому. Тут, за доброю традицією, воїни-інтернаціоналісти, громада новенців, працівники Новенського старостинського округу на чолі зі старостою Любов’ю Марченко та начальником відділу з питань інфраструктури Іриною Глушаєвою хвилиною мовчання вшанували пам’ять військовослужбовців, що загинули під час міжнародних конфліктів.

Усі новини