У Кропивницькому оголошується конкурс на міську журналістську премію імені Віталія Ципіна

Понеділок, 13 квітня 2020 11:00

Із 14 квітня по 14 травня 2020 року оголошується прийом журналістських матеріалів на здобуття літературної премії імені Віталія Ципіна, встановленої Міською радою міста Кропивницького. Премія присуджується за  високу професійність в різних жанрах журналістики, підготовку журналістських матеріалів, спрямованих на збагачення і збереження історичної спадщини, висвітлення економічного, соціального, культурного життя міста, що опубліковані у періодичних виданнях, на інтернет-ресурсах або передані по телебаченню і радіо, та які здобули широке громадське визнання.

Учасники конкурсу мають право представити свої твори під псевдонімом, однак в заявці на участь потрібно обов’язково вказати своє реальне ім’я та прізвище.

Для участі в конкурсі на здобуття премії подається:

- клопотання щодо висування претендента на отримання Премії;

- творча характеристика претендента на Премію з обґрунтуванням його особистого творчого внеску та інших досягнень;

- примірник журналістських матеріалів в електронному та друкованому вигляді;

- копія документа, що посвідчує особу претендента.

У разі невідповідності поданих документів вимогам, визначеним в положенні, а також, якщо їх подано після закінчення встановленого терміну, документи розгляду не підлягають та повертаються на запит претендента на здобуття Премії.

Конкурсні матеріали приймаються відділом по роботі із засобами масової інформації Кіровоградської міської ради за адресою: 25006 м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, Відділ по роботі із засобами масової інформації Міської ради міста Кропивницького.

 

Контактні дані: тел. (0522) 35-83-86 viddilzmi@ukr.net

Клокова Леонія Сергіївна

 

Положення про премію  імені Віталія Ципіна можна переглянути за посиланням: http://www.kr-rada.gov.ua/uploads/documents/17562-1197-21-11-2017.pdf

Усі новини