У Кропивницькому облаштований Пункт незламності на території селища Гірниче: тепер їх 35

П'ятниця, 4 жовтня 2024 16:03

Усі Пункти незламності у Кропивницькому готові, у разі необхідності, цілодобово приймати і надавати допомогу кропивничанам. Вони повністю облаштовані та укомплектовані  необхідним обладнанням та устаткуванням, мають достатні запаси паливо-мастильних матеріалів, питної води, тут можна зігрітися гарячим чаєм і підкріпитися печивом.

Звітували про поточну ситуацію на місцях відповідальні посадовці під час засідання міського штабу з питань координації діяльності  стаціонарних пунктів обігріву “Пункти незламності” та надання допомоги населенню Кропивницької міської територіальної громади під головуванням секретаря міської ради Олега Колюки на своєму засіданні сьогодні, 04 жовтня.

-  Абсолютно всі Пункти незламності готові до прийняття громадян. Вони укомплектовані, перевірені спеціальною комісією. Скрізь є призначені чергові, які підтримують режим очікування, щоб за дві години при необхідності розпочати роботу у цілодобовому режимі, - відзначив Олег Колюка. – Кропивничани зможуть отримати тут весь спектр базових потреб — зігрітися, підзарядити гаджети, перекусити, скористатися інтернетом. Сьогодні ми побували на нещодавно облаштованому Пункті незламності на території селища Гірничого, перевірили його укомплектованість та функціональність. Відтепер у Кропивницькому функціонують 35 стаціонарних пунктів обігріву.

Члени штабу одноголосно включили новий об’єкт до переліку Стаціонарних пунктів обігріву "Пункти Незламності" на території Кропивницької міської територіальної громади та доручили керівникам відповідних виконавчих органів забезпечити його розміщення на мапі Пунктів незламності України та на сторінці офіційного сайту Кропивницької міської ради: https://kr-rada.gov.ua/punkti-nezlamnosti

Усі новини

Шановні освітяни Кропивницького!
П'ятниця, 4 жовтня 2024 09:44