У Кропивницькому назвали імена переможців бізнес-турніру «Стратегія фірми-2021»

Вівторок, 21 грудня 2021 13:46

Мій вибір — Кропивницький! Під таким гаслом відбувся VІІ міський бізнес-турнір «Стратегія фірми-2021». У понеділок, 20 грудня, в гімназії імені Тараса Шевченка його переможці приймали заслужені вітання та нагороди.

Інтерактивні онлайн-змагання з управління тренінговими компаніями тривали більше місяця і проходили в три етапи. Учні шкіл, гімназій та ліцеїв об’єдналися в Учнівську лігу, інститутів та закладів професійної і професійно-технічної освіти — в Студентську, а вчителі, викладачі та методисти випробовували свої сили у Лізі наставників.

Організаторами турніру виступили управління освіти Кропивницької міської ради та Компанія Інтелектуальних Технологій.

- Щиро дякую всім учасникам та натхненникам турніру, а особливо команді вчителів, завдяки організаторським здібностям яких він став можливим, - відзначила начальниця управління освіти міської ради Лариса Костенко. - Дуже хочеться, аби ваші ідеї і ваше завзяття послугували гарній справі — стали запорукою успішності нашого міста. Ви потрібні тут, саме завдяки вам Кропивницький отримуватиме додаткові стимули розвитку, ставатиме дедалі кращим, щоб ми всі разом мали ще більше підстав пишатися тим, що ми — кропивничани.

Отже, кращими в Учнівській лізі стали команда НВО «Мрія» у складі Данила Бевзенка та Миколи Мельничука, Роман Грибанов (НВО № 19) та Ксенія Федоляк (КЗ «Кущівська гімназія»).

Серед студентів перемогу здобули Андрій Король (ЦВПУ імені Миколи Федоровського), Андрій Верета (Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті) та Максим Цибирев (ЦВПУ імені Миколи Федоровського).

Рейтинг Ліги наставників очолили методист ЗОШ № 4 Ігор Котов, вчитель ЦВПУ імені Миколи Федоровського Наталія Мамзенко, вчитель КЗ «Академічна гімназія Кропивницької міської ради» Марія Рихлицька та вчитель Голованівського професійно-технічного училища № 38 Віта Ярова (поза конкурсом).

Солодким сюрпризом від міської влади став ексклюзивний торт з логотипом турніру, а  переможці отримали призи та сувеніри від його організаторів.

В рамках заходу відбувся також конкурс презентацій «Стартапи Кропивницького». Загалом, учасники представили 15 проектів. Найперспективнішими журі визнало стартапи десятикласника НВО № 35 Богдана Герасименка (Снекові автомати «Quick»), десятикласниці НВО «Мрія» Єлизавети Олексієнко (Переробка сміття «Eco life») та одинадцятикласника НВО «Вікторія-П» Дмитра Ткаченка (Сонячні ліхтарі «SUNLIGHT»).

Усі новини