У Кропивницькому наведуть лад із зупинками громадського транспорту

Понеділок, 1 жовтня 2018 11:59

Стан та до зовнішнього вигляду зупинок громадського транспорту у Кропивницькому стали темою детального обговорення під час апаратної наради сьогодні, 01 жовтня.

Доручення міського голови повністю і якісно привести їх до ладу головне управління ЖКГ не виконало на 100%. Тож. Андрій Райкович поставив завдання профільному заступнику Олександру Мосіну розробити системну програму, оформити паспорт кожної зупинки, у якому було б чітко визначено - де треба зробити ремонт, а де повну заміну. У нас є цікаві пропозиції від виробників зупинок, необхідно, щоб управління містобудування та архітектури визначилося з їх зовнішнім виглядом.

- Яким би складним не був бюджет наступного року, така програма має бути підготовлена і виконана, - наголосив Андрій Райкович. - Ще одне завдання комунальним службам: прибирати сміття з центру міста необхідно рано вранці. Машину, яка прибирає зупинки в центрі міста, я зустрічаю о 09-10-11 годинах ранку. Це-пізно! Повні зупинки народу, а ми сміття вигрібаємо з урн. Будь ласка, підкоригуйте графік прибирання великих центральних зупинок.

Своє зауваження отримали і спеціалісти управління торгівлі та спеціалізованої інспекції, вони мають тісніше співпрацювати з керівниками закладів торгівлі Кропивницького. Адже часто навколо урн, що знаходяться біля входів до закладів торгівлі дуже брудно.

- А після обіду взагалі жах – обурився Андрій Райкович - урни переповнені, і купа стаканчиків, коробочок, папірців навколо. Нехай виходять продавці чи прибиральники з мішками для сміття і прибирають. Так не може бути: взяли територію — слідкуйте за її санітарним станом!

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13