У Кропивницькому на щоглі перед міською радою замайорів прапор Євросоюзу

Четвер, 11 травня 2017 17:07

Сьогодні, 11 травня, у Кропивницькому на флагштоці перед міською радою урочисто підняті державний Прапор України та Прапор Європейського Союзу!

Таким чином Кропивницький привітав рішення Європейського парламенту надання громадянам України права безвізових подорожей до країн Європейського Союзу.

Рішення Європарламенту – це значно ширше, ніж вільні подорожі і свобода пересування. Насамперед, - це гордість за українське громадянство та привабливість українського паспорту. Це – символ приналежності України до спільного європейського цивілізаційного простору. Це – свідчення стратегічної правильності нашого європейського вибору, успішності та безповоротності курсу України на інтеграцію до Європи. І сьогодні Рада Європейського Союзу сказала – ТАК Україні!

Право підняти прапор Євросоюзу на щоглі перед міською радою було надано членам Молодіжної ради при виконавчому комітеті міської ради Кропивницького. І це символічно, що нова сторінка європейської історії України відкривається представниками молодого покоління – патріотичного, активного, мобільного, ерудованого.

Усі новини