У Кропивницькому майбутні дільничні вчилися працювати з постраждалими від домашнього насильства

Четвер, 11 квітня 2024 14:15

У вільному просторі денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі за адресою вул. Шатила, буд.12, у рамках проведення інформаційно-просвітницької діяльності відбулася зустріч із майбутніми дільничними – курсантами факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності кафедри адміністративно-правових дисциплін Донецького державного університету внутрішніх справ.

З механізмами взаємодії із субʼєктами в напрямку запобігання та протидїї домашньому насильству в Кропивницькій міській територіальній громаді юнаків та дівчат ознайомила директорка Кропивницького міського центру запобігання та протидїї насильству Тетяна Крамаренко.

Психологині денного центру Ольга Коротнюк та Марина Пустомітенко продемонстрували сучасні методики роботи з постраждалими від насильства із застосуванням новітніх технологій, а саме з використанням гаджетів: сенсорного столу, інтерактивної пісочниці з проєктуванням зображення у форматі 3d, та розповіли про суттєву різницю між конфліктом та домашнім насильством.

Наприкінці зустрічі курсанти мали змогу пройти тест про наявність емоційного стану співзалежності, як негативного прояву домашнього насильства.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28