У Кропивницькому активно триває місячних благоустрою території міста

Четвер, 25 квітня 2019 11:27

Комунальники Кропивницького продовжують велике весняне прибирання міста. Працівники КП "Універсал 2005" звільнюють обласний центр від накопиченого за зиму сміття. В обласному центрі працюють дві підмітально-прибиральні машини "Глобус". Одна порядкує по вулиці Ушакова, друга задіяна в ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища по вулиці Степана Разіна та у Лісопарковій зоні.

Автомобіль «Scandia» сьогодні прибиратиме проїжджу частину вулиць Преображенської, Родімцева, Ялтинської та  Жуковського.

Продуктивно запрацювала і комунальна техніка з ліквідації ям на дорогах обласного центру. Дорожники  з допомогою установки УЯР «лататимуть» асфальтове покриття на вулицях Чайковській та Запорізькій.  Усуватимуть ямковість також по вулиці Героїв України. А от дорожні частини вулиць Сагайдачного та Димитрова будуть грейдерувати.

Працівники КП «Благоустрій" головну увагу спрямують на догляд за зеленими насадженнями міста:  поливатимуть клумб з квітами по вулицях Великій Перспективній, у сквері Жертвам Чорнобиля, на площі Соборній та на Фортечних Валах. На площі Героїв Майдану, по вулиці Шевченка висаджуватимуть нові квіти на клумбах.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13