У Кропивницькій міській раді триває підготовка до чергової сесії: працюють постійні депутатські комісії

Середа, 15 травня 2024 19:01

У Кропивницькій міській раді триває підготовка до чергового сесійного засідання. Сьогодні 15 травня, працювала постійна депутатська комісія з питань бюджету та податкової політики під головуванням Дмитра Бірця. Участь у роботі комісій взяли секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка, заступники міського голови Олександр Мосін та Олександр Вергун, керуюча справами виконавчого комітету Світлана Балакірєва.

На розгляд комісії виносилися майже два десятки питань, важливих для життєдіяльності територіальної громади. Депутати заслухали керівників виконавчих органів, які обгрунтували запропоновані зміни до проєктів рішень міської ради, а потім у підсумку погодили допрацьований проєкт рішення «Про бюджет Кропивницької міської територіальної громади на 2024 рік».

Так, депутатська комісія погодила проєкт рішення міської ради «Про погодження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста Кропивницького Кіровоградської області», погодила внесення змін до рішень міської ради «Про затвердження Програми економічного та соціального розвитку Кропивницької міської територіальної громади на 2024-2026 роки (Програми відновлення)» та «Про затвердження галузевої Програми сприяння розвитку громадянського суспільства «Діалог» на 2023-2025 роки». Комісія також розглянула і погодила проєкти рішень міської ради про внесення змін до Програми розвитку освіти, Комплексної програми розвитку житлово-комунального господарства та безпеки дорожнього руху, Програми розвитку галузі охорони здоров’я та інші.

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17