У Кропивницькій міській раді триває підготовка до чергової сесії: працюють постійні депутатські комісії

Середа, 3 липня 2024 14:41

У Кропивницькій міській раді триває підготовка до чергового засідання сесії. Сьогодні, 03 липня, відбулися засідання двох постійних депутатських комісій: з питань бюджету та податкової політики під головуванням депутата Дмитра Бірця та з питань екології, земельних відносин та комунальної власності під орудою депутатки Валентини Яремчук. Участь у засіданні комісії взяв заступник міського голови Олександр Вергун.

Обидві комісії розглянули і погодили проєкт рішення про “Перейменування вулиць”, за яким пропонується перейменувати вулиці Гагаріна на Степана Бандери, Генерала Жадова на Державності і Зеленогірську на Анни Ярославни.

Комісія з питань бюджету та податкової політики погодила внесення змін до рішень міської ради “Про Затвердження комплексної програми розвитку житлово-комунального господарства та безпеки дорожнього руху в місті Кропивницькому” та “Про затвердження Програми підтримки та спільного фінансування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків Кропивницької міської територіальної громади у проведенні капітального ремонту спільного майна на 2024-2028 роки”.

Депутатська комісія з питань з питань екології, земельних відносин та комунальної власності погодила внесення змін до Програми природоохоронних заходів місцевого значення на 2024- 2026 роки, а також розглянула і погодила майже півтора десятка питань регулювання земельних відносин.

Усі новини